Home
 
  Over ons
 
  Agenda
 
  Uitslagen & Verslagen
 
  Foto's & Video's
 
  Sponsoren
 
  Contact
 

Webmaster:
 Dennis van den Berg

 

 
 

Gerrit-jan Bello:

Gerrit-jan is geboren op 21 juni 1960. Van beroep is Gerrit-jan Bouwkundig Opzichter. Maar zijn liefde voor autocross is niet ineens begonnen.

Van jongs af aan maakte Gerrit-jan de buurt en de crossbaan onveilig op zijn crossmotor. Van de zandbak voor de crossmotor is Gerrit-jan inmiddels overgestapt naar de zandbak voor de crossauto. In eerste instantie reed hij samen met Erik in ťťn auto, waardoor hij voor zijn gevoel niet vaak genoeg kon rijden. Vandaar dat er in 2004 een auto speciaal voor Gerrit-jan is aangeschaft.

Het vorige seizoen behaalde Gerrit-jan een schitterende 15e plek in het eindklassement van de Europokal. Een goede prestatie, helemaal omdat dit pas het eerste seizoen was dat wij alle crosses reden. In het seizoen 2004 behaalde Gerrit-jan de 32e plaats. Ook een schitterende prestatie, voorral omdat er toen slechts 3 van de 6 crosses gereden werden.

Naast het rijden is Gerrit-jan altijd bezig met de PR rondom het autocrossteam. Gerrit-jan zorgt ervoor dat hij en Erik de  sport kunnen uitoefenen op het financiŽle gebied. Elk jaar weer zorgt Gerrit-jan voor een groot aantal betrouwbare sponsoren en de nodige publiciteit.

 U kunt contact opnemen met Gerrit-jan door hier te klikken.

     
 
 
 
Deze website is ondergebracht bij: