Home
 
  Over ons
 
  Agenda
 
  Uitslagen & Verslagen
 
  Foto's & Video's
 
  Sponsoren
 
  Contact
 

Webmaster:
 Dennis van den Berg

 

 
 

Over ons:

Al enkele jaren waren wij, Erik en Gerrit-jan, trouwe bezoekers van het internationale autocrossweekend in Loenen. Maar het kijken alleen gaf niet genoeg voldoening en dus ontstond het idee voor een eigen autocrossteam. We wisten natuurlijk precies welk materiaal er nodig was en hoe er gereden moest worden, de beste stuurlui staan immers aan wal.

In 2001 begon ons autocrossteam echt gestalte te krijgen, want in het najaar kwam de eerste auto in ons bezit. Deze auto leek ons ideaal voor de nachtcross. Na enig overleg werd besloten om het te gaan proberen. Met hulp van onze sponsors en fans kon er gereden worden tijdens de nachtcross van Loenen in 2002. Het resultaat was een schitterende derde plaats, niet gek voor een stelletje amateurs.

Na het behalen van deze derde plaats wilden we natuurlijk verder in deze sport. We rijden nu met twee auto's en hebben schitterend materiaal tot onze beschikking. Maar natuurlijk is dit allemaal niet meer met z'n tweeŽn te doen, daarom is ook het team sterk uitgebreid tot 10 personen. Natuurlijk waren de sponsoren erg belangrijk bij de groei van ons team! Elk jaar zijn de coureurs en de "2 witte BMW's" op verschillende wedstrijden te vinden, waar ze toch altijd mee weten te strijden in de kop van het velt!

Voor meer informatie over de BMW's kun je hieronder de betreffende foto van de auto aanklikken:

                             
  
Auto Erik                                          Auto Gerrit-jan

Wil je meer informatie over ons, klik dan op de foto van een coureur of van het team:   

                   
    
Erik Mulder                          Team                          Gerrit-jan Bello

     
 
 
 
Deze website is ondergebracht bij: